top of page
  • Writer's pictureROOCY The Label

Blog 5: Zwemmen in Marrakech

Updated: Jul 29, 2022

Hoewel Marrakesh geen kustplaats is, kan het er natuurlijk wel méga heet zijn en is het lekker om af en toe een verfrissende duik te nemen. De zomer loopt hier door tot in oktober en zelfs mei en september hebben wij temperaturen gehad van 35℃+. Goed dus om te weten waar jij tijdens de warme maanden in Marrakech kan afkoelen. Lees snel verder voor dé plekken om te zwemmen in Marrakech.

Nikki Beach Marrakech
Iedereen kent Nikki Beach wel en thank god dat er een vestiging van deze keten in Marrakesh zit. Nikki Beach Marrakech ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de stad. Het luxueuze zwembad is pérfect om een dagje te vertoeven. Je waant je echt in een tropische oase. De ronde zwembaden zijn omringd door barretjes en mooi ligbedden. Je kan hier verschillende rangen reserveren die qua prijs variëren. Denk aan prijzen tussen de €60 en €90. Nikki Beach werkt met een minimum spend wat wil zeggen dat je ook voor een bepaald bedrag moet eten/drinken.Sofitel Marrakech - Lounge & Spa
Het prachtige Sofitel in Marrakech is gelegen in het ‘moderne’ gedeelte L’Hivernage. Je kan hier een dag liggen aan één van de verschillende zwembaden. Een dagpas kost ongeveer €50,- en geeft je toegang tot de zwembaden.

Snob Beach
Een van onze favoriete plekken om de verkoeling op te zoeken is de recent geopende Snob Beach. Snob Beach ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf de Medina en is makkelijk bereikbaar met de taxi. Dit supergrote zwembad is omringd met ligbedjes en prachtige palmbomen. Ook worden hier regelmatig feestjes gehouden en draait er een DJ. Kom hier dus niet persé voor je rust, maar wel voor een hele leuke dag in een beachclub. Een bedje is verkrijgbaar vanaf €100,- per persoon en voor dit bedrag mag je eten én drinken.Riad
Heel veel Riads hebben ook fijne zwembaden tot beschikking. Zo heeft het riad waar wij altijd verblijven een heel fijn zwembad op het dakterras. Ga je in de zomermaanden naar Marrakech dan is vooral de tip om een riad met zwembad te kiezen. Benieuwd welke Riads aanraders zijn? Lees dan snel verder in de blog: ‘Where to stay’?
Waterpret in Oasiria
In Marrakech heb je ook een heus waterpretpark. Leuk voor de kids (of voor jezelf). Het park telt 8 zwembaden, glijbanen, een golfslagbad, whirlpool, klimmuur, 5 restaurants en grote tuinen. Ook handig: er gaat een gratis shuttlebus van Djemaa El Fna en Gueliz. Je betaald als volwassene ongeveer €20 voor dit waterpretpark.
Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page