top of page
  • Writer's pictureROOCY The Label

Blog 6: Borrels & Nightlife in Marrakesh

Marokko is natuurlijk een Islamitisch land, maar toch in Marrakech zijn ze vrij ruimdenkend op het gebied van alcohol. Niet in alle horeca, maar wel op veel plekken is het mogelijk om een alcoholisch drankje te drinken tijdens je etentje of het uitgaan in een club. Marrakesh is een echte wereldstad en dat merk je tijdens het uitgaan, vandaar dat er ook veel toeristen voor het nachtleven naar deze stad trekken. Het uitgaansleven bevindt zich vooral in het nieuwe stadsgedeelte, namelijk in de wijk Hivernage.

Marrakech heeft eigenlijk voor ieder wat wils; dans, entertainment, clubs en leuke plekken voor een borrel. Zie hieronder onze absolute aanraders:

Lotus Club
Op deze plek zal je je zowel vroeg als laat in de avond vermaken. Je kan hier al vroeg genieten van lekkere Marokkaanse tapas, drankjes en muziek. Hoe later het wordt, hoe luider de muziek klinkt. Qua entertainment is het hier ook niet om verlegen, geniet elke avond van live gastoptredens met getalenteerde dansers en DJ’s. Ofwel een zekere place to be voor een perfecte balans tussen diner en entertainment.


Theatro
Dit is een echte must go voor een avondje (ofwel nachtje) uit. Theatro, wat hoort bij het 5-sterren hotel Es Saadi, staat bekend als een van de extravagante nachtclubs in Marrakesh en zorgt voor een waar spektakel. Het is niet goedkoop, maar het is zeker de moeite waard. Spectaculaire artiesten en DJ’s komen hier naartoe en geven shows met prachtige geluid-, licht- en rookeffecten.

555 Famous Club
Een van de beste clubs van de stad! We hebben hier al diverse nachten doorgebracht en elke bezoek was een groot succes. We keken telkens met een big smile terug naar onze avonden die we hier beleefden. In deze club treden wereldberoemde artiesten op; zowel DJ’s als artiesten als Akon, Tyga en Snoop Dog. Ook zijn er regelmatig leuke thema-avonden. Wel goed om te weten, pas vanaf een uur of 01:00 uur ‘s nachts begint het echt druk te worden. Hou de agenda van deze club zeker in de gaten als je in Marrakesh bent. Je kan er trouwens ook een tafel boeken, handig als je met een grote groep bent!


So lounge
Deze plek is zowel een trendy loungebar als een club. So lounge is onderdeel van het luxueuze hotel genaamd Sofitel en bevindt zich in het hart van de prachtige tuin van het hotel. Zowel binnen als op het buitenterras kan je genieten van heerlijke cocktails, om nog maar te zwijgen over de Franse, Marrokaanse en Aziatische gerechten. Wanneer de DJ’s de draaitafels voor het club gedeelte overnemen kun je tot diep in de nacht dansjes doen.

Jad Mahal
Op zoek naar een exotische nacht in de stad? Dan is Jad Mahal zeker een aanrader. Het is een Indiaas getint paleis waar je zowel kunt dineren als stappen. De prijzen zijn vrij hoog, maar de service. ambiance en entertainment maken dit helemaal goed. Geniet tijdens het diner of drankje van de uitstekende huisband, buikdanseressen en/of cabaret-entertainment. Als je daarna nog niet naar huis wilt kun je doorzakken in de nachtclub met een Russisch thema.Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page