top of page
  • Writer's pictureROOCY The Label

Blog 1: ROOCY's in Marrakesh

Een van de leukste bijkomstigheid van ons fashion label is toch wel dat wij een aantal keer per jaar zelf naar deze mooie stad reizen. Nu dat we deze stad zo’n 8 keer bezocht hebben, kunnen en willen we jou graag van wat leuke en handige tips voorzien op basis van onze ervaringen. We nemen je graag mee in onze reis van ROOCY The Label, dat ontstaan is in deze prachtige stad. Het sprookjesachtige Marrakesh.

Maar wie zijn wij eigenlijk?
Wij zijn twee beste vriendinnen, Romee (28) & Coco (27), die samen een grote passie delen voor mode. We leerden elkaar meer dan twintig jaar geleden kennen bij een dansschool waar wij allebei dansten. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. In 2018 ontstond het idee van ROOCY; het kwam op ons pad als een wild idee en het werd een mooie droom die uitkwam. We hadden het er vaak over hoe leuk het zou zijn om samen iets op te starten. Dat is de commerciële achtergrond die we samen delen. In ROOCY The Label komt alles samen en dat geeft ons zoveel energie en plezier omdat het precies weergeeft wie wij zijn.


Ons accessoire merk is gevestigd in Nederland. De naam ROOCY [Roe-kie] staat voor onze beide namen en staat voor het feit dat wij geloven dat iedereen zijn of haar doelen kan bereiken. Je bent misschien ooit een "ROOKY", maar je blijft niet voor altijd een ROOCY. Deze naam herinnert ons er echter aan waar we vandaan komen en laat ons alle dingen waarderen die we elke dag bereiken. “Jong of oud, geleerd of ongeleerd, zolang je er zelf maar in gelooft. ''You’ll be a ROOCY once, but you won’t be a ROOCY forever.'' Kijk maar naar ons.

We ontwerpen producten die vervolgens door onze artisans in hartje Marrakech gemaakt worden. Het bijzondere aan onze producten is dat ze met de hand worden gemaakt én gepersonaliseerd kunnen worden. Wij geloven dat je de liefde die je hebt voor je familie, vrienden & jezelf vertaald mag worden in je dagelijkse garderobe. Met dit in het achterhoofd creëren we unieke producten die gepersonaliseerd kunnen worden met je eigen touch, zoals jij dat wilt. ROOCY moedigt vrouwen aan om zelfverzekerd, onafhankelijk en uniek te zijn.

No one is you and that’s your power’ – Uniek, zoals al onze handgemaakte producten.

Naast de business waarvoor wij hoofdzakelijk naar Marrakech gaan, proberen wij in de avonduren zeker ook wat van het pracht en praal en fun in deze stad mee te pakken. Marrakesh verveelt letterlijk géén seconde en heeft in elk opzicht elke keer wat nieuws te bieden en te beleven.Benieuwd naar de must see’s en do’s van deze magische stad? Met deze blog geven we je wat handvaten voor als je hier op stedentrip gaat. Stay tuned, want er komen verschillende topics.

Liefs,
Romee & Coco

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page